Elarbeten Stockholm

Här kan du hitta mer information om våra tjänster

Elinstallationer

Vi hanterar alla typer av elinstallationer, från små reparationer till stora projekt. Vårt erfarna team tar hand om allt från planering och installation till underhåll och reparation för att säkerställa en smidig och effektiv drift. Oavsett om det handlar om bostäder, kommersiella fastigheter eller industriella anläggningar, kan du lita på oss för pålitliga och professionella elinstallationer

Kontorsanpassning

Elinstallationer för kontorsanpassningar, vilket inkluderar allt från belysning och kraft till data- och nätverksinstallationer. Vår kompetenta personal tar hand om varje steg i processen, från planering och design till fullständig installation, för att säkerställa en effektiv och säker arbetsmiljö. Med vår expertis kan vi skapa anpassade elsystem som uppfyller de specifika behoven och kraven för varje kontorsmiljö.

Laddboxar

Vi erbjuder professionell installation av laddboxar för elbilar, vilket säkerställer korrekt installation och driftsäkerhet. Vårt erfarna team hanterar allt från planering till montage. Med våra tjänster får du en bekväm och pålitlig laddning för elbilar i bostadsrättsföreningen eller på arbetsplatsen. (Läs mer) hos vår partner Waybler.

Datanät

Trygga och Stabila nätverk
Vi projekterar och installerar flexibla lösningar för hållbara datanät i kontor, service samt industri-anläggningar.
Med våra certifierade och behöriga installatörer skapar vi rätt förutsättningar.
Nu och för framtiden.

Belysningsstyrning samt automation

Vi utför belysningsstyrningar och erbjuder expertis inom system som Plejd, DALI, och KNX. Vi hanterar allt från planering och installation till programmering och optimering för att skapa dynamiska och energieffektiva ljuslösningar. Med våra avancerade styrningssystem kan vi skapa skräddarsydda belysningslösningar som passar olika behov och miljöer.

Reparation och Felsökning

Felsökning och reparation, vilket säkerställer att dina elinstallationer fungerar smidigt och säkert. Vi identifierar och åtgärdar snabbt eventuella problem för att minimera driftstörningar och säkerhetsrisker. Med vår pålitliga service kan du känna dig trygg med att din elinstallation är i gott skick.

Rotarbeten

Från planering och demontering till installation och återställning. Med många års erfarenhet kan du vara säker på att ditt elsystem uppfyller de senaste standarderna och kraven. Vi utför stambyten i små samt stora fastigheter.

Skräddarsydd belysning

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för belysning av montrar, mässor, möbler och kök, vilket skapar en unik atmosfär och framhäver ditt varumärke eller hem. Vi tar hand om allt från design och konstruktion till installation av specialanpassad belysning som uppfyller dina specifika behov och önskemål. Du kan förvänta dig högkvalitativ belysning som både är funktionell och estetiskt tilltalande. Ett urval av våra partners.