Elinstallationer i Stockholm och Mälardalen

ElektroWorks hanterar alla typer av problem. Allt från planering och installationer vid nybygge till servicearbete, felsökningar och reparationer.

Elinstallation

När du anlitar ElektroWorks Sthlm AB får du alltid hjälp av en certifierad elektriker. Vi hjälper dig med din el-installation och ser till att allt utförs enligt nya regler, nya lagar och andra förordningar som rör elinstallationer. Du kan därför vara trygg i att din installation blir både säker och lagenlig. Inget jobb är för stort eller för litet, vi hjälper till med allt från nybyggen till reparation och service.

Vi utför följande elinstallationer: 

Golvvärme, takvärme, frostskydd, snösmältning, jordfelsbrytare samt åskskydd.

Elservice

Anlita ElektroWorks Sthlm AB när du är i behov av elservice på belysning, industri, säkerhet, kommunikation och intelligenta hus. Vi utför uppdrag åt industrier, förvaltningsbyggnader, kontor, affärsfastigheter mm. Kontakta oss om du behöver hjälp eller en genomgång av er elinstallation. 

El-Entreprenader

ElektroWorks Sthlm AB började sin nuvarande verksamhet 1993 och har sedan dess erbjudit en rad olika typer av elentreprenad i Stockholm. Våra tjänster inom elservice och elinstallation vänder sig till såväl privatpersoner som företag och fastighetsägare i Stor-Stockholm.

Anlita oss om du letar en certifierad elektriker vid nybyggnad eller ombyggnation, oavsett om det gäller villa, lägenhet, kontor eller verksamhetslokaler så kan vi hjälpa dig med kompletta ellösningar. Vi är med dig från vision till levererat resultat och kan även vara med under en eventuell överlämning. Vi ser till att du får den bästa möjliga lösningen. 

ROT-Avdrag

Som privatperson är du berättigad till ROT-avdrag när du anlitar oss som elektriker vid elinstallation i bostad, renoveringar och underhåll av fastighet samt om- och tillbyggnad. Förutsättningen för att du ska få ansöka om ROT är att företaget du anlitat innehar F-skattsedel och självklart har vi det. 

” Rotavdragets och rutavdragets storlek räknas ihop och får sammanlagt uppgå till max 50 000 kronor per person och år. Du kan inte få 50 000 kronor för varje bostad du har. Det finns dock inget maxbelopp per fastighet, så flera personer kan dela på arbetskostnaden och få rotavdrag eller rutavdrag i samma bostad. Du kan få rotavdrag med som mest 30 procent av arbetskostnaden och rutavdrag med som mest 50 procent av arbetskostnaden.”

 

Mer information om ROT-avdraget hittar du på Skatteverkets webbsida, läs mer här.